نماینده استان خراسان شمالی در شورای عالی استان‌ها: اعتبارات لازم برای تکمیل محور بجنورد به جنگل گلستان فراهم شود/ خراسان شمالی حتی یک کیلومتر آزادراه ندارد
دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
کریمی

کریمی گفت: مطابق آمار ۷۰ درصد تصادفات منجر به فوت استان در محور آشخانه به جنگل گلستان رخ داده است و از دولت چهاردهم و وزارت راه و شهرسازی انتظار می رود اعتبارات لازم برای تکمیل محور بجنورد به جنگل گلستان را فراهم کنند. 

اسماعیل کریمی نماینده استان خراسان شمالی در شورای عالی استان ها در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استان ها با بیان اینکه راه های مواصلاتی یکی از مهمترین عوامل توسعه و رشد هر استان محسوب می شود، گفت: خراسان شمالی به عنوان حلقه وصل نوار شمالی کشور به مشهد مقدس، سالانه بیش از ۲۰ میلیون مسافر را به خود می‎بیند اما میزان استفاده از این مسافران همواره به عنوان یک کاستی مطرح بوده است.

وی افزود: یکی از مشکلاتی که حضور دوباره مسافران در خراسان شمالی را کمرنگ می کند، وضعیت نه چندان مطلوب جاده‌های استان است؛ فرای جاده بجنورد به جنگل گلستان که به علت حوادث متعدد، به جاده مرگ مشهور است، سایر جاده‌های استان نیز وضعیت بهتری ندارند. خراسان شمالی حتی یک کیلومتر آزاد راه ندارد و همواره در ارتباط زمینی مشکل دارد.

عضو شورای عالی استان ها ادامه داد: محور بجنورد به جنگل گلستان یکی از راه‌ها و مسیرهای اصلی خراسان شمالی است و سالانه بیش از ۲۰ میلیون نفر زائر حرم امام رضا (ع) از این محور تردد می‌کنند. این محور سال‌هاست که در حال ساخت است؛ اما هنوز به پایان نرسیده و سالانه تعداد زیادی از مسافران و رانندگان این مسیر را به کام مرگ می‌کشاند.

کریمی خاطرنشان کرد: مطابق آمار ۷۰ درصد تصادفات منجر به فوت استان در محور آشخانه به جنگل گلستان رخ داده است و از دولت چهاردهم و وزارت راه و شهرسازی انتظار می رود اعتبارات لازم برای تکمیل محور بجنورد به جنگل گلستان را فراهم کنند. 

نماینده استان خراسان شمالی در شورای عالی استان ها اظهار داشت: جاده‌ها و راه‌های استان به هیچ وجه دارای زیرساخت‌ها و استانداردهای لازم برای سفر و تردد مسافران نیست.

وی در پایان، بیان داشت: در کنار این موارد می‌توان به شاخص راه‌های روستایی نیز اشاره کرد که خراسان شمالی از میانگین کشوری بسیار پایین‌تر است؛ با توجه به وجود بیش از ۷۰۰ روستا در خراسان شمالی، این شاخص نقش مهمی در رفاه روستائیان و اقتصاد آنان دارد، اما اکنون نمی‌توان وضعیت را مطلوب دانست.

 

 

پایان پیام/

آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی