استان خوزستان نیازمند یک بودجه کلان برای اصلاح و بهسازی جاده‌ها است

عرب نژاد گفت: استان خوزستان نیازمند یک بودجه کلان برای اصلاح و بهسازی جاده‌ها است. البته باید از سوی دولت این بودجه در اختیار استان قرار گیرد. چرا که سالانه صدها نفر از هموطنان ما در این جاده‌ها جان خود را از دست‌ می‌دهند، آسیب می‌بینند و خسارات زیادی به اموال آن‌ها وارد‌ می‌شود.

۱۵:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۴

همدان از استانهای مهم در بخش کشاورزی است/ صنایع تبدیلی که پاسخگوی تولیدات کشاورزی همدان باشد وجود ندارد

سهرابی گفت:  همدان در بخش کشاورزی از استان های مهم کشور محسوب می شود و بیش از 40 نوع محصول زراعی در استان همدان قابل کشت و برداشت است اما متأسفانه صنایع تبدیلی که پاسخگوی تولیدات استان باشد وجود ندارد.

۱۴:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳

استان خراسان رضوی باید به سمت توسعه پایدار حرکت کند / سرمایه گذاری در صنایع کم آب‌بر در اولویت قرار گیرد

شکفته با بیان اینکه مسئله خشکسالی و کمبود آب یکی از مسائل اساسی استان خراسان رضوی است گفت: با وجود ظرفیت‌‌های چشمگیر می‌تواند به سمت توسعه پایدار در استان خراسان رضوی حرکت کرد.

۱۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۲

دریافت هزینه 2 میلیون و 850 هزار تومانی برای ارزیابی تکمیلی آزمون استخدام معلم غیر منطقی است

احمدی زاده با انتقاد از دریافت هزینه 2 میلیون و 850 هزار تومانی برای ارزیابی تکمیلی آزمون استخدام معلم گفت: در آزمون‌های استخدامی نباید نگاه درآمدزایانه باشد، بلکه باید بخشی از هزینه‌ها جبران شود.

۱۴:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
سامانه ثبت تخلفات
اخبار برگزیده
آخرین مطالب