
عارف محمدخانی، گفت: استان کردستان در هرکدام از بخشهای راه، آب، بهداشت و آموزش و پرورش نیاز به اعتبارات غیر استانی دارد و باید از طریق اعتبارات ملی به استان کمک ویژه شود.
عارف محمدخانی نماینده استان کردستان در شورای عالی استانها در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی شورای عالی استانها با اشاره به مشکلات راههای روستایی این استان، گفت: روستاها به عنوان یکی از دروازههای مهم تولید، نقش موثری در اقتصاد کشور دارند، بنابراین تحول در توسعه راههای روستایی، ارتباط روستانشینان با مناطق شهری را پیوند داده و این مهم نقش روستاها در اقتصاد را بیشتر نشان می دهد.
وی افزود: در سالهای اخیر، توسعه راههای روستایی در مناطق مختلف کشور و دسترسی روستانشینان به شهرها با پیشرفت خوبی روبرو شده است اما با وجود تلاش های انجام شده، هنوز تا نقطه مطلوب فاصله بسیار است و استانهایی همانند کردستان در زمینه راه روستایی جزو استانهای آخر کشور به شمار می رود.
عضو شورای عالی استانها، اظهار داشت: یکی از موانع اصلی توسعه راههای روستایی در استانهای کم برخوردار همانند کردستان کمبود اعتبار است و این مساله از سال ۱۳۹۷ و با حذف ردیف ملی اعتبارات راههای روستایی شدت گرفت و توسعه روستاها بویژه در بخش راه را با چالش جدی مواجه کرده است و نیاز است در این تصمیم بازنگری جدی صورت گیرد.
محمدخانی خاطرنشان کرد: در زمینه احداث راههای روستایی در مجموع از اعتبارات استانی استفاده میشود که باید مدیران ارشد استانی اعتبارات جهشی برای آسفالت راههای روستایی و همچنین پرداخت مطالبات پیمانکاران اختصاص دهند.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات راههای روستایی کمبود اعتبار است و حذف ردیف ملی اعتبارات راههای روستایی نیز این مشکلات را بیشتر کرد و خیلی به ضرر استان کردستان تمام شد.
نماینده استان کردستان در شورای عالی استانها، تصریح کرد: استان کردستان در هرکدام از بخشهای راه، آب، بهداشت و آموزش و پرورش نیاز به اعتبارات غیر استانی دارد و باید از طریق اعتبارات ملی به استان کمک ویژه شود که این بخشها از جمله راه روستایی حالت جهشی به خود بگیرد و مردم از نعمت راه آسفالته برخوردار شوند.
پایان پیام/