نماینده استان چهارمحال و بختیاری در شورای عالی استان‌ها: از پتانسیل جوانان و نیروهای نخبه بومی در مدیریت‌های کلان چهارمحال و بختیاری استفاده شود
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
باقری

باقری گفت: با توجه به اینکه چهارمحال و بختیاری دارای نیروهای انسانی شاخص و شایسته‌ای است، امیدواریم از پتانسیل این افراد در مدیریت‌های استان استفاده شود.

محمدیعقوب باقری نماینده استان چهارمحال و بختیاری در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها، گفت: در موضوع بهداشت و درمان، نیاز به اختصاص اعتبارات خاص در جهت رفع مشکلات بهداشتی و درمانی با توجه به کمبود پرسنل و نیروی انسانی در بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان‌های بروجن، لردگان، فلارد، کوهرنگ، بازفت از ضروریات است.

وی افزود: همچنین شهرستان‌های خان‌میرزا و بن با وجود جمعیت بالا متاسفانه فاقد بیمارستان محلی هستند. 

عضو شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: در بحث کشاورزی و دامداری، انتقال آب از رودخانه‌های خرسان و کره‌بس برای دشت‌های خان‌میرزا و لردگان بسیار حیاتی است، دشت‌های دیناران و شهرکرد نیاز به احیا و بازسازی و توجه ویژه و تخصیص اعتبار دارند.

باقری ادامه داد: انتقال آب سد شهدای چشم‌علی به دشت خان میرزا بیش از دو دهه بلاتکلیف مانده و عملیاتی و اجرایی نشده و دشت حاصلخیز خان میرزا به یک دشت ممنوعه بحرانی تبدیل شده که امیدوارم دولت جدید عملیات شروع و اجرایی شدن این طرح را انجام دهد. 

 وی خاطرنشان کرد: اعتبار و انتقال تخصیص آب رودخانه خرسان به دشت‌های لردگان، میلاس، ریگ و فلارد انجام نشده و دشت سردشت با کم آبی در بحث شرب و کشاورزی مواجه است.

باقری در پایان تصریح کرد: امیدوارم در این دولت شاهد تحولاتی در خصوص توریسم و گردشگری باشیم. همچنین با توجه به اینکه چهارمحال و بختیاری دارای نیروهای انسانی شاخص و شایسته‌ای است و شایسته سالاری در استان به هیچ وجه اجرا نمی شود و عده‌ای از قبل در پست‌های مدیریتی بوده و همچنان هستند و فقط تعویض‌ در بین مدیران استانی شاهد هستیم، امیدواریم از پتانسیل جوانان و نیروهای شاخص و نخبه استانی در بحث مدیریت‌های کلان استان استفاده شود.

پایان پیام/

 

 

 

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی