نماینده استان فارس در شورای عالی استان‌ها: استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی از اصلی‌ترین راهکارهای توسعه اقتصاد شهری است
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹
ساریخانی

ساریخانی گفت: شهردارانی که نمی توانند با روشهای قدیمی و سنتی تأمین منابع کنند، زمینه را برای سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم کنند چرا که نمی‌توان به روش‌های قدیمی و سنتی تأمین منابع و درآمد تکیه کرد و پاسخگوی نیازهای گسترده و خدمات عمومی در شهرها بود.

سینا ساریخانی نماینده استان فارس در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در مدیریت شهری،گفت: شهردارانی که نمی توانند با روشهای قدیمی و سنتی تأمین منابع کنند، زمینه را برای سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم کنند.

وی افزود: رسیدن به نقطه مطلوب شهری تنها از طریق مشارکت مردم و بخش خصوصی ممکن است. با مشارکت مردم و سرمایه گذاری بخش خصوصی می توان زیرساخت‎ها و توسعه خدمات شهری را به روز کرد و به رفاه و آرامش شهری و ایجاد عدالت اجتماعی در شهرها رسید.

عضو شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: با تقویت اقتصاد درونی و رونق تولید در مدیریت شهری می‌توانیم بسیاری از مسائل، مشکلات و معضلات شهری را حل کنیم. یکی از بهترین روش هایی که می‌توان مشارکت مردمی را در آن محقق کرد، دعوت از تمام شهروندان و جلب مشارکت آن‌ها در ساختن شهر است.

ساریخانی خاطرنشان کرد: از این رو تسهیل‌گری و تنوع بخشی و دادن امتیاز به بخش خصوصی باید از رسالت‌های مهم مدیریت شهری باشد. در واقع زمانی موفق هستیم که مردم پای کار ساخت شهر باشند.

وی با بیان اینکه شهرداران باید اولویت‌ها را اجرا و زمینه رونق مراکز تجاری، اقتصادی، تفریحی و گردشگری را برای سرمایه گذار فراهم کنند، تصریح کرد:

استفاده از ظرفیت‌ها و منابع  سرمایه‌گذاری بخش خصوصی یکی از اصلی‌ترین راهکارهای توسعه و پیشرفت اقتصاد در شهرهاست، چراکه نمی‌توان به روشهای قدیمی و سنتی تأمین منابع و درآمد تکیه کرد و پاسخگوی نیازهای گسترده و خدمات عمومی در شهرها بود.

نماینده استان فارس در شورای عالی استان‌ها، بیان داشت: برنامه ریزی مدیریت شهری در سرمایه گذاری و شناسایی فرصت‌ها و ظرفیت‌ها برای جلب مشارکت مردم و بخش خصوصی، می‌تواند یکی از منابع درآمدی پایدار برای مدیریت شهری و گره گشای خیلی از مسائل و مشکلات شهری باشد.

ساریخانی ادامه داد: با مشارکت مردم از راه های مختلف، امکان تحقق اهداف در طرح ها و پروژه های شهری امکان پذیر است.

وی گفت: تسهیل‌گری، انعطاف‌پذیری و تنوع‌بخشی در روش‌های جذب سرمایه‌گذار و تامین مالی پروژه‌ها با مد نظر قرار دادن ضرورت‌هایی همچون به صرفه بودن و مصلحت طرفین مشارکت، در راستای ارتقای خدمات بهتر و با کیفیت تر از اهداف مدیریت شهری باید باشد.

ساریخانی خاطرنشان کرد: مشارکت همه مردم در کنترل شهر و اتخاذ بهترین تصمیم‌ها ضروری است. افزایش کیفیت زندگی شهری و تغییر و تحول در مبلمان شهری در گرو مشارکت شهروندان در اداره شهر است چرا که اغلب شهرهای کشورما، تقریبا شبیه به هم هستند. باید با مشارکت و هم فکری مردم در مبلمان شهری تغییری اساسی صورت بگیرد و ساخت و ساز و مبلمان شهرها با همدیگر متفاوت باشد و هر مسافری که وارد هر شهری می شود تنوع و تغییر را احساس کند.

پایان پیام/

آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی