میربراتی گفت: "معشوره" یک سد حیاتی برای استان لرستان بهحساب میآید و یکهمت کلان و ملی و حاکمیتی نیاز است تا این پروژه در مسیر اصلی خود قرار بگیرد.
سید عزیزالله میربراتی نماینده استان لرستان در شورای عالی استان ها در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استان ها با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر رودخانه و آب راه دائمی در لرستان وجود دارد، گفت: سالانه ۱۲ میلیارد مترمکعب روان آب از لرستان خارج شده و به حوضههای آبریز کرخه و دز میریزد.
وی افزود: عدم بهرهمندی لرستان از این میزان آب موضوعی است که مورد انتقاد مردم و رسانهها بوده است تا جایی که عدم بهرهمندی مردم استان از این ظرفیت در سخنان مسئولان لرستان و مطالبات مردم جای ثابتی پیدا کرده است و بر همین اساس احداث سد «معشوره» مطالبهای عمومی و اساسی در لرستان است.
عضو شورای عالی استان ها ادامه داد: سد «معشوره» مصوب دولت نهم یعنی حدود ۱۵ سال پیش است و قبل از آن نیز بارها در دولتهای مختلف بهعنوان یکی از مطالبات جدی مردم مطرح و وعده اجرا گرفته است و این پروژه، جز ابرپروژههای استان لرستان محسوب میشود.
میربراتی خاطرنشان کرد: «معشوره» یک سد کشاورزی و مهم و یک سد حیاتی برای استان لرستان به حساب میآید و یک همت کلان و ملی و حاکمیتی نیاز است تا این پروژه در مسیر اصلی خود قرار بگیرد.
وی در پایان گفت: لرستان معادل ۱۲ درصد از آبهای جاری کشور را در اختیار دارد و یکی از غنیترین شبکههای آب سطحی کشور است و میطلبد که پروژههای سدسازی این استان از جمله «معشوره» هر چه سریعتر عملیاتی شوند.
پایان پیام/