پیام مدیرکل روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل شورای عالی استان‌ها به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
يکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۲
محمد صادق داوری

محمدصادق داوری در پیامی به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی، گفت: تجربه تاریخی نشان می‌دهد که در دوران‌های بحرانی همانند آنچه در «جنگ رمضان» شاهد بودیم، میدان اصلی نبرد، از سلاح‌های فیزیکی به سمت «جنگ روایت‌ها» و «جنگ شناختی» تغییر جهت می‌دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها، متن پیام محمدصادق داوری، بدین شرح است: 

بسم الله الرحمن الرحیم 

در ابتدای سخن، یاد و نام تمامی شهدای جنگ رمضان به ویژه رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، امام امت حضرت آیت‌الله العظمی شهید سید علی خامنه‌ای، شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و ناوشکن دنا را گرامی می‌دارم و تمام قد به احترام مدافعان وطن در نیروهای مسلح و مردم شریفی که در میدان‌ها و خیابان‌ها دلاورانه پای ایران ایستادند، می‌ایستم.

و اما بعد؛

در عصر کنونی که جریان اطلاعات با سرعتی بی‌سابقه، زیربنای تصمیم‌سازی‌های راهبردی و مدیریت بحران‌ها را تشکیل می‌دهد، نقش روابط عمومی از یک فعالیت تزیینی به یک رکن استراتژیک در ساختار مدیریت حکمرانی تبدیل شده است.

‌روابط عمومی، پلی است میان سیاست‌گذاری‌های کلان و افکار عمومی؛ وظیفه‌ای که نیازمند دقت، صداقت و به‌کارگیری جدیدترین فناوری‌های ارتباطی است. ما در این حوزه، نه تنها وظیفه انتقال پیام، بلکه مسئولیت مدیریت روایت‌ها را بر عهده داریم.

تجربه تاریخی نشان می‌دهد که در دوران‌های بحرانی همانند آنچه در «جنگ رمضان» شاهد بودیم، میدان اصلی نبرد، از سلاح‌های فیزیکی به سمت «جنگ روایت‌ها» و «جنگ شناختی» تغییر جهت می‌دهد. در چنین شرایطی، حوزه رسانه به ویژه روابط عمومی به عنوان خط مقدم، وظیفه دارد با دقت، سرعت و هوشمندی، مانع از نفوذ روایت‌های ناصحیح و مغرضانه دشمن شود و با ایجاد شفافیت، شکاف‌های ذهنی را ترمیم کند و امید‌آفرینی را در جامعه گسترش دهد.

‌به همین مناسبت، ضمن تجلیل از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر تمامی همکاران و متخصصان حوزه ارتباطات که با نگاهی حرفه‌ای و مسئولانه، مسیر شفافیت و تعامل را هموار می‌سازند، بر ضرورت ارتقای دانش و مهارت‌های ارتباطی در راستای پیشبرد اهداف توسعه‌ای کشور تأکید می‌کنم.

روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی بر تمامی فعالان این عرصه مبارک باد...

پایان پیام/

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی