عضو هیئت رئیسه شورای عالی استان‌ها، تأکید کرد: لزوم ارزیابی عملکرد مسئولان در جنگ و پس از جنگ
دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۶
نجفی

سعید نجفی نماینده استان زنجان در شورای عالی استان‌ها با اشاره به حضور حماسی مردم در حمایت از میهن اسلامی و مقاومت در ایام جنگ، بر لزوم ارزیابی عملکرد مسئولان در جنگ و پس از جنگ تأکید کرد.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شهری شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به حضور حماسی مردم در حمایت از میهن اسلامی و مقاومت در ایام جنگ، بر لزوم ارزیابی عملکرد مسئولان در جنگ و پس از جنگ تأکید کرد.

سعید نجفی نماینده استان زنجان در شورای عالی استان‌ها و عضو هیئت رئیسه این شورا در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها، گفت: دست مسئولین پای کار مردم را می‌بوسم اما تعویض بعضی از مسئولان که در زمان جنگ بی تفاوت و کم‌کار به امورات معیشت مردم بوده، مورد انتظار است.

وی تصریح کرد: مسئولانی که در دوران جنگ حضور مثمر ثمر نداشته و برای رفع مشکلات معیشت مردم و شهروندان عزیز، عملکرد ضعیفی داشته و به وظایف خود عمل نکرده‌اند، باید پاسخگو و در نهایت برکنار شوند تا افراد کارآمد و متعهد و جهادی که زندگی مردم برایشان اولویت دارد، سکان امور را به دست بگیرند و این کمترین کار برای قدردانی از حضور مردم است.

نجفی با قدردانی از درایت نیروهای گمنام هوا فضا و مرزداران غیور که با مقاومت و دفاع، یاری‌رسان و مدافع کشور شدند، حضور استثنائی و بی بدیل مردم عزیز در میدان‌ها و خیابان را نشانه‌ حمایت از ایران اسلامی و مدافعان وطن برشمرد و آن را ستود.

پایان پیام/

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی