رئیس شورای عالی استان‌ها: ظرفیت شوراها و مدیریت‌های محلی قابل مقایسه با سایر دستگاه‌ها نیست
يکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
حاجی بگلو

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو‌ رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: اگر همه بودجه‌های شورای اسلامی شهر و روستاها و دهیاری‌ها را با هم مقایسه کنیم، مجموع آن چیزی کم از بودجه دولت ندارد، بنابراین می‌توان گفت ظرفیتی که در شوراها و مدیریت‌های محلی وجود دارد قابل مقایسه با سایر دستگاه‌ها نیست.

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو رئیس شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مهم‌ترین دستاوردها و چالش‌های شورای اسلامی شهرها در دوره ششم مدیریت شهری اظهار کرد: هنوز زمان زیادی برای خدمت در دوره ششم باقی مانده است و اعضای شورا باید تا آخرین لحظات کاری که نمایندگی مردم را برعهده دارد، مجدانه فعالیت داشته باشد.

وی افزود: دستاورد شوراها با عملکرد آن‌ها، میزان رضایتمندی مردم و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اجرای پروژه‌های جدید سنجیده می‌شود.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: دوره ششم شورای اسلامی شهرها و روستاهای کشور ایران دوران طلایی شوراها بوده و هیچ دوره‌ای از دوره اول تاکنون عملکردی همچون دوره ششم نداشته است؛ این ادعا را می‌توان از برنامه‌ها، بودجه شوراها، عملکرد و تفریغ بودجه بررسی کرد و به این نتیجه رسید.

حاجی‌بگلو گفت: بیشترین همراهی را در شورای ششم مدیریت شهرها شاهد بوده‌ایم، البته وجود اختلافات در بعضی شوراها بسیار طبیعی است و اگر اختلاف نباشد جای تعجب دارد؛ بعضی از این اختلافات رسانه‌ای می‌شود و بعضی در جلسات غیرعلنی بررسی می‌شود که هر دو قابل احترام است.

وی اظهار داشت: در دوره ششم موضوعات انحرافی نداشتیم و تنها مواردی را به‌ندرت شاهد بودیم که برخی افراد به‌دلیل محل سکونت و مباحث قانونی مجبور به استعفا شدند یا در جلسات حضور پیدا نکردند و سلب عضویت شدند.

رئیس شورای عالی استان‌ها افزود: تعداد کمی پرونده نیز تشکیل شده است که بیشتر افراد تبرئه شدند و این موارد به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‌رسد.

حاجی‌بگلو ادامه داد: اگر همه بودجه‌های شورای اسلامی شهر و روستاها و دهیاری‌ها را با هم مقایسه کنیم، مجموع آن چیزی کم از بودجه دولت ندارد، بنابراین می‌توان گفت ظرفیتی که در شوراها و مدیریت‌های محلی وجود دارد قابل مقایسه با سایر دستگاه‌ها نیست؛ البته دلیل بعضی از مشکلات آشنانبودن برخی اعضای شوراها با قوانین و مقررات و آموزش ندیدن شوراها بوده است که اگر از قوانین مطلع و به مباحث حقوقی مسلط بودند، شاید بسیاری از این موضوعات به وجود نمی‌آمد.

پایان پیام/

اخبار برگزیده
شبکه های اجتماعی