نایب‌رئیس شورای عالی استان‌ها: مشکلات راه‌های مازندران نیازمند نگاه و اعتبارات ملی است
چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۷
برزویی

صادق برزویی نایب‌رئیس شورای عالی استان‌ها با اشاره به تداوم مشکلات زیرساختی در راه‌های استان مازندران گفت: فرسودگی جاده‌ها، کمبود اعتبارات و افزایش نقاط حادثه‌خیز، ایمنی تردد در این استان را با چالش جدی مواجه کرده و حل این مسائل نیازمند حمایت و برنامه‌ریزی در سطح ملی است.

صادق برزویی نایب‌رئیس شورای عالی استان‌ها با اشاره به وضعیت نامطلوب راه‌های ارتباطی استان مازندران، اظهار داشت: شبکه راه‌های این استان به‌ویژه در محورهای مواصلاتی اصلی و روستایی با مشکلات جدی زیرساختی مواجه است که سال‌ها انباشت شده و امروز به یکی از مطالبات اصلی مردم تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه مازندران به دلیل موقعیت گردشگری، کشاورزی و ترانزیتی، فشار ترافیکی بالایی را تحمل می‌کند، گفت: حجم بالای تردد، به‌خصوص در ایام تعطیل، باعث فرسودگی سریع جاده‌ها شده اما اعتبارات تخصیص‌یافته متناسب با این شرایط نبوده است.

برزویی خاطرنشان کرد: بسیاری از محورهای استان از استانداردهای ایمنی لازم برخوردار نیستند و نبود شانه مناسب، ضعف روشنایی، نقاط حادثه‌خیز و کمبود علائم راهنمایی، خطر تصادفات را افزایش داده است. این در حالی است که بخش قابل توجهی از این مسیرها سال‌هاست نیازمند بهسازی و تعریض هستند.

نماینده استان مازندران در شورای عالی استان‌ها با تأکید بر مشکلات راه‌های روستایی مازندران اظهار داشت: روستاهای کوهستانی و کم‌برخوردار استان همچنان با راه‌های نامناسب دست‌وپنجه نرم می‌کنند و این مسئله علاوه بر سختی تردد، در مواقع بحرانی مانند سیل و رانش زمین، دسترسی خدمات امدادی را با مشکل مواجه می‌سازد.

وی در پایان، گفت: انتظار می‌رود نگاه ملی به راه‌های مازندران تقویت شود و با تخصیص اعتبارات پایدار و ویژه، پروژه‌های نیمه‌تمام راه‌سازی هرچه سریع‌تر به سرانجام برسد. همچنین لازم است برنامه‌ریزی بلندمدت برای نگهداری و ایمن‌سازی جاده‌ها در دستور کار قرار گیرد تا شاهد کاهش حوادث و افزایش رضایتمندی مردم باشیم.

پایان پیام/

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی