نماینده استان تهران در شورای عالی استان‌ها: واگذاری اختیارات به مدیریت شهری، موجب افزایش پاسخگویی و شفافیت می‌شود
سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
احمد صادقی

احمد صادقی، گفت: تجربه نشان داده واگذاری اختیارات به مدیریت شهری نه‌تنها موجب افزایش پاسخگویی و شفافیت می‌شود، بلکه بار سنگین دولت را نیز کاهش می‌دهد. واقعیت این است که مردم در زندگی روزمره بیشتر با شهرداری‌ها سر و کار دارند تا با استانداری‌ها.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها، احمد صادقی نماینده استان تهران در شورای عالی استان‌ها با اشاره به جایگاه شوراها در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد: یکی از افتخارات قانون اساسی، اختصاص اصول متعدد به شوراهای اسلامی شهر و روستاست؛ اصولی که فلسفه وجودی آن‌ها مشارکت مستقیم مردم در اداره امور محلی و تمرکززدایی از دولت است.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران با یادآوری اظهارات رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع استانداران گفت: آقای قالیباف به‌درستی اشاره کردند که حق شوراها آن‌گونه که باید ادا نشده و تمرکز اختیارات در دولت، مانع چابک‌سازی و افزایش کارآمدی مدیریت شهری شده است.

وی افزود: تجربه نشان داده واگذاری اختیارات به مدیریت شهری نه‌تنها موجب افزایش پاسخگویی و شفافیت می‌شود، بلکه بار سنگین دولت را نیز کاهش می‌دهد. واقعیت این است که مردم در زندگی روزمره بیشتر با شهرداری‌ها سر و کار دارند تا با استانداری‌ها؛ از خدمات شهری و حمل‌ونقل عمومی گرفته تا فضای عمومی و نظافت شهر.

صادقی با اشاره به عملکرد شهرداری‌ها در شرایط بحرانی تصریح کرد: تجربه‌های اخیر، از جمله مدیریت بحران و بازسازی در جریان جنگ جهانی ۱۲ روزه، نشان داد که شهرداری‌ها حتی در شرایط بحرانی نیز پیشگام و کارآمد هستند و توانسته‌اند مسئولیت بازگرداندن زندگی شهری به حالت عادی را بر عهده بگیرند. این موضوع گواه روشنی بر ضرورت تمرکززدایی و اعتماد به مدیریت شهری است.

پایان پیام/

آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی