
سید محمد حسینی، گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا میتوانند و باید، بهعنوان بازوی راهبردی مدیریت محلی، نقش فعالی در حمایت از تولید ایفا کنند و با آگاهی از ظرفیتهای محلی، شناخت مزیتهای نسبی منطقه، و ارتباط مستقیم با مردم، بهترین موقعیت را برای تبدیل سرمایه اجتماعی به سرمایه اقتصادی دارند.
سید محمد حسینی نماینده استان بوشهر در شورای عالی استانها در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی شورای عالی استانها با اشاره به هفته نکوداشت شوراها، گفت: شوراهای اسلامی سطح کشور، بهعنوان نماد مشارکت مردمی در عرصههای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، رفاهی و.. نقشی حیاتی در شکلدهی به مسیر توسعه پایدار کشور ایفا میکنند.
وی با بیان اینکه نهم اردیبهشت، مطابق اصل هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران یادآور تثبیت یکی از ارکان اساسی مردمسالاری و تصمیم ساز در جمهوری اسلامی ایران است، افزود: مطابق شرح وظایف شوراهای اسلامی شهر و روستا مبنی بر تشویق، حمایت و بسترسازی و هدایت سرمایه سرمایه گذار برای تولید در دنیای امروز، حمایت از تولید، از جمله عوامل موثر و کلیدی شکوفایی اقتصاد بومی و بسترساز زیرساختهای اقتصادی و معیشتی است.
عضو شورای عالی استانها، اظهار داشت: شوراهای اسلامی شهر و روستا میتوانند و باید، بهعنوان بازوی راهبردی مدیریت محلی، نقش فعالی در حمایت از تولید ایفا کنند و با آگاهی از ظرفیتهای محلی، شناخت مزیتهای نسبی منطقه، و ارتباط مستقیم با مردم، بهترین موقعیت را برای تبدیل سرمایه اجتماعی به سرمایه اقتصادی دارند.
حسینی اضافه کرد: نهاد شورایی قادر است با تسهیل فرآیندهای سرمایهگذاری، کاهش موانع اداری و ایجاد امنیت اجتماعی برای کارآفرینان، زمینه لازم برای رونق تولید در شهرها و روستاها را فراهم آورد.
وی خاطرنشان ساخت: بلاشک شوراهای اسلامی اگر به سطحی فراتر از نهاد تصمیمگیری و نظارتی، ارتقاء یابند و به نهادهای تصمیم یار توسعه تبدیل شوند، میتوانند در طراحی سیاستهای محلی، جذب سرمایهگذاران بومی و هدایت منابع عمومی به سمت تولید، اثرگذار باشند. بر همین اساس با توجه به تعیین شعار سال جاری مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید، بیش از هر زمان دیگر، اقتصاد محلی نیازمند همیاری شوراهای دغدغهمند و آشنا با گفتمان تولیدمحوری است.
حسینی در پایان، گفت: بر این باور هستیم که مسیر اعتلای اقتصاد کشور، از دل خرد جمعی و قدرت نهادهای مردمی، از جمله شوراها، عبور میکند.
پایان پیام/