نماینده استان هرمزگان در شورای عالی استان‌ها: تبدیل بندرلنگه به منطقه آزاد تجاری مطالبه‌ای در جهت توسعه متوازن منطقه‌ای است
شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
پرواز

پرواز گفت: تبدیل بندرلنگه به منطقه آزاد تجاری، مطالبه‌ای است که گامی در جهت توسعه متوازن منطقه‌ای است و می‌تواند لطفی بزرگ در حق اقتصاد ملی باشد.

عبدالله پرواز نماینده استان هرمزگان در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها با اشاره به سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به هرمزگان، گفت: در آستانه سفر رئیس‌جمهور به استان هرمزگان، بار دیگر مطالبه تبدیل بندرلنگه به منطقه آزاد تجاری بر سر زبان‌ها افتاده است.

وی افزود: شهرستان بندرلنگه، یکی از قدیمی‌ترین مراکز تجارت دریایی کشور، امروز با برخورداری از طولانی‌ترین خط ساحلی در ایران و مجاورت با شهر تجاری دبی، ظرفیت‌هایی کم‌نظیر در حوزه اقتصاد دریامحور دارد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری و روستایی شورای عالی استان‌ها، اظهار داشت: بندرلنگه در گذشته‌ای نه‌چندان دور از رونق تجاری بیشتری نسبت به دبی برخوردار بوده و اکنون نیز با داشتن جزایر متعدد و موقعیت راهبردی، شایستگی تبدیل شدن به یک قطب تجاری بین‌المللی را دارد.

پرواز خاطرنشان کرد: بندرلنگه همه فاکتورهای ایجاد منطقه آزاد تجاری را دارد و می‌تواند در غرب هرمزگان به کانون رشد و توسعه تبدیل شود و به جایگاه تاریخی خود در اقتصاد کشور نیز دست یابد.

وی در پایان، گفت: تبدیل بندرلنگه به منطقه آزاد تجاری، مطالبه‌ای است که گامی در جهت توسعه متوازن منطقه‌ای است و می‌تواند لطفی بزرگ در حق اقتصاد ملی باشد.

پایان پیام/

 

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی