نماینده استان اصفهان در شورای عالی استان‌ها: آلودگی هوا، قاتل خاموش شهروندان است/ برقی کردن ناوگان حمل و نقل عمومی از راهکارهای اساسی برای بهبود کیفیت هوا است
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
فلاح

محمدرضا فلاح، گفت: آلودگی هوا یک قاتل خاموش است که زندگی تک‌تک شهروندان را تهدید می‌کند، بنابراین برای مقابله با این بحران، همه نهادها از جمله استانداری، نمایندگان مجلس، شهرداری و مدیریت شهری باید همکاری کنند.

محمدرضا فلاح نماینده استان اصفهان در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها با اشاره به شرایط بحرانی آلودگی هوای شهر اصفهان، گفت: ورود ۵۰ دستگاه تاکسی برقی به ناوگان حمل‌ونقل این کلان‌شهر یکی از گام‌های مهم مدیریت شهری ششم برای بهبود وضعیت هوا و کاهش آلاینده‌ها است.

وی با تأکید بر اهمیت تلاش همگانی برای پاکی هوای شهر، افزود: آلودگی هوا یک قاتل خاموش است که زندگی تک‌تک شهروندان را تهدید می‌کند، بنابراین برای مقابله با این بحران، همه نهادها از جمله استانداری، نمایندگان مجلس، شهرداری و مدیریت شهری باید همکاری کنند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نقش وسایل نقلیه برقی در کاهش آلودگی هوا، اظهار داشت: یکی از راهکارهای اساسی برای بهبود کیفیت هوا، برقی‌کردن ناوگان حمل‌ونقل عمومی همچون تاکسیرانی و اتوبوسرانی است.

فلاح، خاطرنشان کرد: اقداماتی برای برقی‌سازی اتوبوس‌ها آغاز شده و هم‌اکنون نیز با ورود ۵۰ تاکسی برقی به شهر، گام دیگری در این مسیر برداشته شده است.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت بخش خصوصی در توسعه حمل‌ونقل برقی ادامه داد: پیشنهاد من این است که بخش خصوصی وارد عمل شود و تعداد بیشتری تاکسی برقی را به رانندگان ارائه دهد.

عضو شورای عالی استان‌ها خاطرنشان کرد: بسیاری از رانندگان به‌دلیل مشکلات مالی قادر به برقی‌کردن خودروهای خود نیستند، اما اگر بخش خصوصی این خودروها را در اختیار رانندگان قرار دهد، آن‌ها می‌توانند به عنوان حقوق‌بگیر این بخش فعالیت کنند و این رویکرد می‌تواند به سرعت کل ناوگان حمل‌ونقل شهری را برقی کند.

پایان پیام/

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی