
عباسزاده گفت: استان کرمان با بیش از ۲۵۰ موکب از ۱۰ دی ماه آماده استقبال و پذیرایی از زائران عزیز از سرتاسر کشور است.
علیرضا عباسزاده نماینده استان کرمان در شورای عالی استانها در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی شورای عالی استانها با اشاره به پنجمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، گفت: استان کرمان با بیش از ۲۵۰ موکب از ۱۰ دی ماه آماده استقبال و پذیرایی از زائران عزیز از سرتاسر کشور است.
وی افزود: تمام سازمانها و ادارات در آمادهباش هستند و مهمانسراها و سالنهای ورزشی و مساجد و تکایا در اختیار مهمانان عزیز و زائران قرار دارند.
عباسزاده خاطرنشان کرد: تمهیدات امنیتی مراسم نیز به صورت کامل رعایت شده و هدف ما این است که زائران عزیز در بهترین شرایط در کرمان حضور داشته باشند و پیشبینی میشود امسال نسبت به سال گذشته، افزایش زائر داشته باشیم.
عضو شورای عالی استانها تصریح کرد: استان کرمان آمادگی کامل را دارد اما امکانات استان محدود است و نیاز به کمکهای سطح ملی داریم تا بتوانیم با احداث زائرسراها و افزایش امکانات، شرایط بهتری را برای زائران مزار حاج قاسم سلیمانی، رقم بزنیم و قطعا امکانات باید بسیار بهتر و بیشتر باشد تا شرمنده مردم نشویم.
پایان پیام/