نماینده استان قم در شورای عالی استان‌ها: خدمات‌دهی و امکانات مسکن ملی مانند مسکن مهر نشود
سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
شریفی

شریفی گفت: دولت، شهرداری‌ها و مجموعه‌های خدمات‌رسان به این نکته توجه کنند که خدمات مسکن ملی مانند مسکن مهر نشود و امکانات آن مطلوب باشد تا مردمی که بیشتر از قشر متوسط و کم‌برخوردار جامعه هستند در این منازل دچار سختی و مشکل نشوند.

حسن شریفی نماینده استان قم در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه، دولت مراقب باشد مسکن ملی، مسکن مهر دیگری نشود، گفت: اکثر ساکنان مسکن مهر را مردم کم‌برخوردار و بی‌بضاعت تشکیل می‌دهند و در آن زمان متأسفانه خدمات‌دهی مناسبی به این منازل صورت نگرفت.

وی افزود: اغلب مسکن‌های مهر در حاشیه و بیرون شهرها ساخته شدند و دولت و شهرداری‌ها، خدمات کافی به آن‌ها ارائه ندادند و کمبود فضای آموزشی، تفریحی و خدماتی در مسکن مهر مشهود است و اکنون مشاهده می‌کنیم که مسکن ملی هم در حال تبدیل شدن به مسکن مهر دیگری است.

عضو شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: با توجه به اینکه مسکن ملی هم اغلب در مناطق حاشیه‌ای و بیرون شهرها در حال ساخت است، دولت، شهرداری‌ها و مجموعه‌های خدمات‌رسان، به این نکته توجه کنند که خدمات مسکن ملی مانند مسکن مهر نشود و امکانات آن مطلوب باشد تا مردمی که بیشتر از قشر متوسط و کم‌برخوردار جامعه هستند در این منازل دچار سختی و مشکل نشوند و علاوه بر آن دولت باید بکوشد معضلات و کمبودهای مسکن مهر را نیز برطرف کند.

پایان پیام/

 

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی