دیدار رئیس شورای اسلامی شهرستان ایرانشهر با رئیس بنیاد مسکن انقلاب شهرستان پیرامون مسائل و مشکلات مردم شهرستان
شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
ایر انشهر

رئیس شورای اسلامی شهرستان ایرانشهر با رئیس بنیاد مسکن انقلاب شهرستان پیرامون مسائل و مشکلات مردم شهرستان دیدار و گفتگو کردند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی استان سیستان و بلوچستان، در دیدار  يارمحمد چاریزهی رئیس شورای اسلامی شهرستان ایرانشهر باجناب مهندس حقانی  نیا ریاست محترم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی  ایرانشهر موضوع اختصاص اعتبارات  برای اجرای طرح هادی روستاهای تابعه بخش های شهرستان ایرانشهر بخش مرکزی  و بخش دامن وبخش بزمان وچگونگی فرایند بازنگری سایر طرح‌های هادی که افق  اجرایی و مطالعات آن‌ها بالای ده سال می‌باشد و با توجه به افزایش آمار جمعیتی و توسعه روستا نیاز به بازنگری دارند مطرح کرد که در این رابطه جناب مهندس حقانی نیا ریاست محترم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایرانشهر اظهار داشتند در سطح کل شهرستان و بخش‌های تابعه از سال ۱۴۰۲ الی سال جاری در مجموع تعداد 33 روستا با تامین اعتبارات واختصاص برای اجرایی شدن مشمول  اجراء طرح هادی روستایی شده اند و اقدامات  برای اجرای طرح هادی با همکاری مردم عزیز و بخشداران معزز ودر عین حال معاضدت بیش از حد دهیاران وشوراهای اسلامی روستاها بخصوص اعضای شوراهای بخش در بخش‌های صدرالذکر که همیشه سفرهای استانی داشته اند و با مشارکت عمومی  همراه بوده است ودر بسیاری از روستاها کارهای اجرای طرح هادی بیشتر مشارکتی نیز بوده است.
 

حقانی نیا در مورد بازنگری نقشه  طرح‌های هادی که مطالعات وطرح اجرایی  آن‌ها به افق ده سال وبه بالا می‌رسد اظهار داشتند تمام روستاهایی که نقشه طرح هادی آن‌ها از ده سال رد شده است جمع بندی و برای تامین اعتبارات وپیمان سپاری به بنیاد مسکن استان اعلام که در دست اقدام قرار دارند و با رعایت نوبت بازنگری می‌شوند    در پایان جناب حقانی نیا  ضمن تشکر از همکاری عمومی مردمی برای توسعه وپیشرفت روستاها در مورد ساخت مسکن برای جوانان ومردم عزیز  در روستاها  اظهار داشتند همه ساله بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان برای ساخت مسکن اعتبارات اختصاصی دارند که لازم است مردم وجوانان عزیز از این  اعتبارات استفاده کنند و برای خود خانه و کاشانه‌ای  بسازند.

رئیس محترم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایرانشهر برای آن دسته از مسکن‌هایی که در سال ۹۸ به‌خاطر تاخیر در پرداختی بانک‌ها  فقط اسکلت آن‌ها ساخته شده است و یا اینکه نیمه کاره مانده‌اند فرمودند با پیگیری‌های زیادی که انجام داده ایم با اشراف مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قرار است برای تکمیل کار این پروژه ها  از محل اعتبارات استانی  مبالغی به عنوان متمم به صاحبان آن‌ها پرداخت و منازل خویش را کامل کنند.

پایان پیام/

 

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی