نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان ها: وضعیت گچساران، زیبنده بام نفتی ایران نیست/ مسئولان غیربومی، نیروهای بومی را به حاشیه برده‌اند
چهارشنبه ۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸
عاملی مقدم

عاملی مقدم با بیان اینکه شرایط گچساران، زیبنده دومین شهر نفت‌خیز ایران نیست، گفت: قرار بود ۷۰ درصد نیروهای پتروشیمی گچساران بومی باشند اما مردم به ۵۰ درصد هم راضی هستند که همان هم اتفاق نیفتاده است.

حبیب الله عاملی‌مقدم نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه شهرستان گچساران، دومین شهر نفت‌خیز ایران و به بام نفتی ایران معروف است، گفت: علی‌رغم این شرایط اما متأسفانه این شهرستان با معضلات فراوان اقتصادی و اجتماعی دست به گریبان است.

وی افزود: ضعیف‌ترین و کم برخوردارترین مناطق و محله‌ها نظیر محله‌های سادات، لبنان و رادک در گچساران است که با محروم‌ترین نقاط کشور برابری می‌کند و این در شرایطی است که این شهرستان دارای منابع فراوان نفت و گاز است.

عضو شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: گچساران، محور مواصلاتی سه استان فارس، خوزستان و بوشهر است و دو سد بزرگ به نام‌های کوثر و چم‌شیر در دو طرف آن قرار دارد، دو دشت بزرگ که شرایط را برای کشاورزی مناسب کرده و جنگل‌های بلوط نیز به زیبایی این شهرستان افزوده است و بر خلاف تصور افرادی که به این منطقه نیامده‌اند، بسیار سرسبز و زیبا است.

وی ادامه داد: متأسفانه شرایط گچساران اما، زیبنده دومین شهر نفت‌خیز ایران نیست. نرخ بالای بیکاری با وجود صنایع عظیم نفت و گاز و پتروشیمی، وضعیت شهری و مناطق روستایی، جاده‌ها و مشکلات ریز و درشت دیگر بر این شهر سایه افکنده است.

عاملی مقدم خاطرنشان کرد: درگیری‌ها و رقابت‌های سیاسی نیز باعث شده، مشکلات دو چندان شده و همین درگیری‌ها سبب شده است تا سیاسیون نگاه ویژه‌ای به اشتغال نیروهای بومی در پتروشیمی نداشته باشند. قرار بود ۷۰ درصد نیروهای پتروشیمی گچساران بومی باشند اما مردم به ۵۰ درصد هم راضی هستند که همان هم اتفاق نیفتاده است.

نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان‌ها با بیان این مطلب که آمار خودکشی در استان و همچنین شهرستان گچساران، نگران‌کننده است، افزود: مشکلات اقتصادی و بیکاری را می‌توان دلیل اصلی این مسئله دانست اما می‌بینیم که در بام نفتی ایران، نیروهای بومی به حاشیه رانده می‌شوند و کارها و خدمات اصلی در دست نیروهای غیربومی است. در واقع مسئولان غیربومی، نیروهای بومی را به حاشیه برده‌اند.

پایان پیام/

آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی