نماینده استان کرمان در شورای عالی استان ها: سهمیه آرد جنوب کرمان افزایش یابد/ بانک ها بر خلاف بخشنامه بانک مرکزی، دو یا سه ضامن برای صدمیلیون وام طلب می کنند
دوشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۱
خارایی

خارایی گفت: سهمیه آرد جنوب کرمان کم است و این سؤال را از جناب وزیر دارم که چرا این سهمیه برای منطقه جنوبی افزایش پیدا نمی‌کند و این در حالی است که نیاز به این موضوع در جنوب کرمان احساس می‌شود.

خداداد خارایی نماینده استان کرمان در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها با تبریک هفته دولت به دولتمردان، گفت: امیدوارم دولت مردمی آیت‌الله رئیسی با قدرت بیشتر در راستای خدمت به مردم و رفع مشکلات همانگونه که تاکنون نیز چنین بوده است، گام بردارد.

وی در ادامه خطاب به وزیر جهاد کشاورزی، گفت: سهمیه آرد جنوب کرمان کم است و این سؤال را از جناب وزیر دارم که چرا سهمیه آرد این منطقه افزایش پیدا نمی‌کند و این در حالی است که نیاز به این موضوع در جنوب کرمان احساس می‌شود.

خارایی همچنین از بانک مرکزی گلایه کرد و خاطرنشان ساخت: چرا برای وام صد میلیون تومانی، بانک‌ها به بخشنامه بانک مرکزی عمل نمی‌کنند و به جای یک ضامن، دو یا سه ضامن را از وام گیرنده طلب می‌نمایند. علاوه بر این فرهنگیانی که از بانک ملی حقوق دریافت می‌کنند، چرا نمی‌توانند از تسهیلات کم بهره این بانک استفاده کنند.

نماینده استان کرمان در شورای عالی استان‌ها، اظهار داشت: محیط زیست و منابع طبیعی و بنیاد مسکن در جنوب کرمان اجازه ساخت و ساز در زمین‌ها را به مردم نمی‌دهند، در حالی که این زمین‌ها از چند نسل به مردم به ارث رسیده است و چون مشاع آن‌ها مشخص است، هیچگونه نزاعی به وجود نمی‌آید اما متاسفانه بنیاد مسکن و منابع طبیعی مانع شده‌اند.

وی در پایان با اشاره به تشکیل شهرستان نوپا جازموریان، از دولت درخواست کرد تا هر چه سریع‌تر، ادارات در این شهرستان مستقر شود.

پایان پیام/

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی