رئیس شورای عالی استان‌ها: وزارت میراث فرهنگی و گردشگری بیشترین زمینه همکاری با مدیریت شهری را دارد
پنجشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۱
در جمع

رئیس شورای عالی استان‌ها با اعلام آمادگی برای همکاری کامل با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یکی از وزارتخانه‌‌‌هایی است که بیشترین اشتراک و زمینه همکاری را با مدیریت شهری به‌ویژه شهرداری‌‌‌ها دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استان‌‌‌ها، پرویز سروری رئیس شورای عالی استان‌‌‌ها در حاشیه نشست هم‌اندیشی اعضای شورای عالی استان‌‌‌ها با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: ما فکر می‌کنیم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یکی از وزارت خانه‌‌‌هایی است که بیشترین اشتراک و زمینه همکاری را با مدیریت شهری به‌ویژه شهرداری‌‌‌ها دارد.

وی افزود: نشاط اجتماعی و تحرک در شهرها به‌ویژه در شهرهای دارای بافت تاریخی‌‌‌ می‌تواند زمینه همکاری و هماهنگی میان ما و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را فراهم کند.

سروری بیان داشت: از این رو آمادگی کامل خود برای همکاری میان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و شورای عالی استان‌‌‌ها را اعلام می‌کنیم.

پایان پیام/

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی