نماینده استان سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان ها: دولت از هم اکنون اقدامات لازم جهت خرید واکسن کرونا را انجام دهد
سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
شه بخش گرگیج

گرگیج با اشاره به انتشار اخبار تولید واکسن کرونا گفت: دولت از هم اکنون باید برای پیش خرید واکسن کرونا اقدامات لازم را انجام دهد.

شه بخش گرگیج نماینده استان سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان ها در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استان‌ها با اشاره به خبر کشف واکسن کرونا و موفقیت آن در آزمایشات ابتدایی گفت: دولت باید به این خبر با حساسیت جدی‌تری نگاه کند و شرایطی را برای برخورداری هرچه سریعتر مردم از واکسن کرونا فراهم کند.

وی افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا و دولت باید از هم‌اکنون بودجه مورد نیاز برای خرید دوز مورد نیاز مردم را تصویب کنند.

نماینده سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: با توجه به اینکه تولید واکسن کرونا زمان بر است و ممکن است تا توزیع جهانی آن یک سال یا بیشتر زمان ببرد دولت باید ترتیبی اتخاذ کند که از هم‌اکنون واکسن را پیش خرید کرده و در اولین زمان اقدامات لازم برای انتقال به کشور انجام شود.

 ادامه داد: همچنین باید کمیته‌ای برای توزیع مناسب واکسن در تمام کشور و دسترسی آسان مردم به آن فراهم شود تا از تشکیل لابی ها و مافیا برای خرید و فروش غیرقانونی و بالاتر از قیمت واقعی جلوگیری نماید.

پایان پیام/

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی