خسارت 200 میلیارد تومانی كشاورزان شهرستان مه ولات از بارش تگرگ اخیر
چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۰

عضو شورای استان خراسان رضوی گفت: کشاورزان شهرستان مه ولات علاوه بر ضرر و زیان‌های ناشی از کرونا، 200 ‪ میلیارد از بارش تگرگ اخیر آسیب دیدند.

عضو شورای استان خراسان رضوی گفت: کشاورزان شهرستان مه ولات علاوه بر ضرر و زیان‌های ناشی از کرونا، 200 ‪ میلیارد از بارش تگرگ اخیر آسیب دیدند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها، دومین نشست هم‌اندیشی شورای عالی استان خراسان رضوی با استاندار خراسان رضوی و معاونین ایشان با حضور رئیس شورای عالی استان‌های کشور برگزار شد.

 

در این نشست امیر احمدی رئیس کمیسیون کشاورزی شورای استان خراسان رضوی گفت: تقاضای ما به نمایندگی از قشر کشاورز این است که در جهت تأمین آب کشاورزی، عادلانه توزیع کردن اعتبارات لوله‌های آب‌رسانی در دستور کار قرار گیرد.

 

او ادامه داد: در خصوص خرید گوشت و مرغ از دامداران و مرغداران نیز با توجه به بالا رفتن قیمت‌ها و کم شدن تقاضا، سیاست‌گذاری ویژه‌ای صورت پذیرد.

 

سید جابر هاشمی نماینده مردم فیض‌آباد و مه ولات در شورای اسلامی ضمن تبریک دهه کرامت گفت: باید در ساختارهای فعلی تحولات عظیمی صورت بگیرد و شوراها به جایگاه اصلی خود بازگردند و رسالتی را که بر عهده‌دارند دنبال کنند.

 

وی ادامه داد: شوراها در حال حاضر نه جایگاه قانونی دارند و نه اعتبار مالی، وقتی از تشکیلاتی بااهمیت و جایگاه خاص بدون پشتوانه مالی توقع کار داشته باشیم مانند این است که سربازی با اسلحه خالی و بدون فشنگ را به خط مقدم جبهه بفرستیم.

 

عضو شورای استان خراسان رضوی افزود: برای کمک و اعطای تسهیلات به کشاورزان شهرستان مه ولات باید فکر جدی کرد، آن‌ها علاوه بر ضرر و زیان‌های ناشی از کرونا، 200 ‪ میلیارد از بارش تگرگ اخیر آسیب دیدند.

 

هاشمی بیان کرد: در عرض 10 دقیقه پسته و گندم و جو حتی علوفه دام های مردم مه ولات از بین رفت و کشاورزان توقع دارند دولت در کنارشان باشد.

 

بهشتیان عضو شورای شهر خلیل‌آباد نیز در این جلسه ضمن تشکر از استاندار و معاونین گفت: بابت مثلت توسعه اقتصادی تشکر ویژه دارم و خواهشمندم به بخش خصوصی توجه ویژه شود چون در کشور ما بخش خصوصی مظلوم است و باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

 

او با اشاره به کارآمدی مثلث توسعه اقتصادی در کاشمر ادامه داد: مسئله‌ای که باید در راستای توسعه به آن توجه نمود شهرک صنعتی کاشمر است که به دلیل نبود تصفیه‌خانه مرکزی جذابیت برای سرمایه‌گذاری در شهرک را از بین می‌برد.

 

عضو شورای استان خراسان رضوی افزود: مدیریت و سیاستی که در مقابله با کرونا در پیش‌گرفته شده باید مشخص شود که اولویت آن پیشگیری است یا درمان، ما در حال حاضر مشکل ماسک و الکل و مسئله قیمت و توزیع داریم.

 

بهشتیان بیان کرد: خواهش ما این است که علوم پزشکی مشهد را از شهرستان‌ها جدا کنید چون تا موقعی که تحت لوای مشهد باشیم تمام اعتبارات صرف کلان شهر مشهد می‌شود و شهرستان‌ها مغفول می‌مانند.

پایان پیام/1

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی