نماینده استان کرمان در شورای عالی استان‌ها پیشنهاد داد: سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی به نام روز کرمان نامگذاری شود
چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
خارایی

خارایی گفت: پیشنهاد می‌کنم ۱۳ دی ماه سالروز شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی به نام روز کرمان نامگذاری شود.

خداداد خارایی نماینده استان کرمان در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها با تأکید بر اهمیت نامگذاری روزی به نام روز کرمان، گفت: جای خالی نامگذاری روز کرمان در تقویم رسمی کشور، احساس می‌شود و حیف است نامی از زادگاه بزرگانی چون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در تقویم کشور نباشد.

وی افزود: چندین بار این موضوع مطرح شده اما به جایی نرسیده است و بنده پیشنهاد می‌کنم ۱۳ دی ماه سالروز شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی به نام روز کرمان نامگذاری شود.

نماینده استان کرمان در شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: امیدواریم این پیشنهاد مورد موافقت قرار گیرد و شورای فرهنگ عمومی کشور و دولت محترم به آن رسیدگی کنند و هر چه سریع‌تر سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی به نام روز کرمان در تقویم ثبت رسمی شود.

پایان پیام/

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی