
حاجیبگلو گفت: باور ما بر این است که نگاه درآمدی به کمیسیون ماده 5 نباید داشته باشیم و شفافیت و عدالت را در آن پیادهسازی کنیم تا رانتهای مربوط به آن حذف شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، موسیالرضا حاجیبگلو در نشست هماندیشی شفافسازی عملکرد کمیسیون ماده 5 با بیان اینکه ساختار این کمیسیون نیازمند اصلاح است، اظهارکرد: بر این باوریم که کمیسیون ماده 5 باید در اختیار شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت قرار گیرد و از ذیل استانداری و ادارهکل راه و شهرسازی خارج شود.
وی گفت: با مطالعه اسناد متوجه میشویم که دبیرخانه کمیسیون ماده 5 به دلیل در دهه 50 در اختیار شهرداری تهران قرار گرفته است؛ نخست اینکه نخبه و کارشناس معماری و شهرسازی، صرفا در تهران وجود داشته و دیگری، لزوم نظارت بر ساختوساز دستگاههای مختلف در تهران، که پایتخت سیاسی بوده، است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با تاکید بر لزوم اصلاح و بازنگری در این خصوص، به طرح جامع شهری اشاره داشت و افزود: در اجرای این طرح به خوبی عمل نکردهایم و دستگاههای متولی و خدماترسان باید با طرح جامع همراه باشند.
حاجیبگلو با بیان اینکه نگاه درآمدی به کمیسیون ماده 5 نباید داشته باشیم، تصریح کرد: گاه شاهدیم که این کمیسیون به یک بستر برای رانت تبدیل شده و شفافیت و عدالت را باید در آن اجرا کنیم تا رانت حذف شود.
پایان پیام/