نماینده شهرستان سامان در شورای استان چهارمحال و بختیاری: مشکل شبکه فاضلاب روستاهای حاشیه زاینده رود استان چهارمحال و بختیاری را با چالش های جدی روبرو کرده است
يکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
چهلگردی

غلامرضا چهلگردی افزود: تکمیل سالن ورزشی گود باستانی سامان و تکمیل جاده سامان تیران به عنوان یکی از کریدورهای اصلی ورودی استان و شهرستان سامان از ضروریات است و جاده سامان قراقوش نیز به کندی انجام اجرا می‌شود و آسفالت قدیمی جاده مزبور نیز بدلیل تعریض جاده از بین رفته است ولازم بذکر است که هم محور سامان - تیران و هم جاده سامان - قراقوش ماده 23 را دریافت و دارای ردیف اعتبار ملی می باشند .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استانها به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، غلامرضا چهلگردی نماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی استان در بیست و ششمین اجلاس شورا خاطرنشان کرد: شهرستان سامان قطب گردشگری و کشاورزی استان دارای شاخصه‌ها و معضلاتی است.

وی گفت: بر اساس شاخص‌های سال ۱۳۹۵ جمعیت شهرستان سامان تعیین و جمعیت سیال شامل گردشگران و باغداران غیر بومی در سرانه های این شهرستان لحاظ نشده و بودجه و سرانه های اختصاصی جوابگوی جمعیت ساکن و گردشگران شهرستان است.

چهلگردی افزود: سال ۱۳۹۱ شهرستان سامان از بخش به فرمانداری ارتقاء یافته ولی ادارات عمدتا تاکنون مستاجرند با وجود اینکه مجتمع ادارات طرح مصوب دارد و فقط ساختمان جهاد کشاورزی، فرمانداری و اداره ثبت احوال به صورت نیمه کاره در مجتمع رها شده و مابقی ادارات در شهرستان بلاتکلیف هستند.

وی تصریح کرد:فرمانداری شهرستان سامان در ساختمان بهداری قدیم مستقر است که در شأن مردم نیست و فرهنگسرای سامان نیز ۱۵ سال است شروع شده ولی با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی به صورت نیمه کاره رها گردیده که در سفر ریاست جمهور قرار بود اعتبارتکمیل این فرهنگسرا را اختصاص دهند ولی عملا کاری انجام نشده است.

وی افزود: تکمیل سالن ورزشی گود باستانی سامان و تکمیل جاده سامان تیران به عنوان یکی از کریدورهای اصلی ورودی استان و شهرستان سامان از ضروریات است و جاده سامان قراقوش نیز به کندی انجام اجرا می‌شود و آسفالت قدیمی جاده مزبور نیز بدلیل تعریض جاده از بین رفته است ولازم بذکر است که هم محور سامان - تیران و هم جاده سامان - قراقوش ماده 23 را دریافت و دارای ردیف اعتبار ملی است.

چهلگردی گفت: کمربندی شهرکرد سامان یکی از پرحادثه‌ترین جاده های استان می‌باشد که یک باند آن اجرا نشده و پل روگذر انتهای آن نیز بلاتکلیف است. همچنین سالن ورزشی با تماشاگر در شهرستان سامان وجود ندارد با توجه به اینکه ورزشکاران زیادی از این شهرستان در تیم های ملی رشته های مختلف حضور دارند و در حال حاضر حدود 3000 نفر بیمه شده ورزشی فعال در این شهرستان فعالیت می کنند ولی سالن مناسب در اختیار ندارند لذا زمینی برای احداث سالن ورزشی در نظر گرفته شده و نیازمند اختصاص اعتبار هستیم.

چهلگردی تاکید کرد: ساختمان بخشداری زاینده رود سال‌هاست نیمه کاره است که در صورت تکمیل می تواند پاسخگوی استقرار چندین اداره در این بخش باشد و شهرداری هوره هم در مکانی نامناسب قرار دارد.

وی یادآور شد: مشکل فاضلاب روستاهای حاشیه زاینده رود استان را با چالش مواجه کرده و اجرای شبکه در آنها به کندی پیش می‌رود که باید تامین اعتبار شود همچنین منبع ذخیره آب سامان نیز که زمین آن سالها قبل تامین گردیده همچنان بلاتکلیف مانده و در تابستان و بویژه ایام تعطیل شهروندان با قطعی آب مداوم مواجه بوده که جلسه قبلی مقرر شد ۵ میلیارد تومان اعتبار اختصاص دهند ولی اقدامی صورت نگرفته است.

چهلگردی گفت: اصلاح شبکه آب شهر سامان با توجه به فرسودگی شبکه از ضروریات است چراکه شهرداری مدام در حال لکه‌گیری برای کنده کاری‌های شرکت آبفا در معابر و خیابان‌های شهر است که این موضوع هزینه‌های زیادی را به شهرداری تحمیل و حفاری های مکرر شرکت آبفا باعث نارضایتی شهروندان می شود.

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی