
حبیبی با عنایت به گستردگی شهرستان کوهرنگ ،کوهستانی و صعب العبور بودن اکثر مناطق، تصریح کرد: خدمت رسانی بموقع ودر خور به مردم، نیازمند تبدیل شدن و ارتقاء دهستان موگوئی،دهستان دشت زرین،دهستان بیرگان به بخش و بخش بازفت به شهرستان میباشد.
به گزارش پایگته اطلاع رسانی شورای عالی استان ها به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ، وحید حبیبی رئیس شورای اسلامی شهرستان کوهرنگ در مصاحبه با خبرنگار شورای اسلامی استان در خصوص مطالب مطروحه در جلسه شورای اداری شهرستان کوهرنگ که با حضور دکتر ممبینی معاون اقتصادی و هماهنگی امور برنامه و بودجه کشور ،امام جمعه شهرستان ،فرماندار ، مسئولین و مدیران دستگاه های اجرائی شهرستان در فرمانداری تشکیل گردید، موارد ذیل را بیان و خواستار بررسی و اقدام عملیاتی گردید.
رفع محرومیت مناطق دوردست شهرستان کوهرنگ ضروری است
رئیس شورای اسلامی شهرستان کوهرنگ با اشاره به پتانسیل های بالقوه در حوزه میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان کوهرنگ، تنها راه نجات شهرستان را ، رفع محرومیت وبرون رفت جوامع منزوی و دورافتاده عنوان و افزود: توجه به ظرفیت های گردشگری و ورود توریسم به منطقه و ایجاد فرصت های شغلی و توسعه اشتغال پایدار منجر به پویائی و پیشرفت شهرستان می گردد.
حبیبی همچنین ضمن اشاره به خدمات ارزنده نظام مقدس جمهوری اسلامی ، گفت: شهرستان کوهرنگ یکی از محرومترین مناطق کشور قلمداد گردیده و علیرغم ظرفیت ها و پتانسیل ها در حوزه های گردشگری، کشاورزی، دامپروری، شیلات، خدمات و صنعت متاسفانه تاکنون توسعه چندانی پیدا نکرده است.
وی با اشاره به لزوم رفع محرومیت مناطق دوردست شهرستان کوهرنگ منجمله منطقه موگوئی و مناطق محروم بخش بازفت ، گفت: با توجه به اینکه منطقه موگوئی تنها دهستانی هست که 1 متر مربع آسفالت ندارد ، مرمت و بهسازی تنها مسیر دسترسی در فصل زمستان از مسیر الیگودرز استان لرستان جهت تامین مایحتاج،آذوقه و شرایط بحرانی منطقه ضروری است.
لزوم تامین اعتبار ویژه جهت تکمیل پروژه های نیمه تمام شهرستان کوهرنگ
وحید حبیبی رییس شورای اسلامی شهرستان کوهرنگ خاطرنشان کرد: مرمت ،بهسازی و روکش آسفالت راههای مواصلاتی و آنتنی روستائی ، رفع نقاط حادثه خیز در بخش بازفت،صمصامی و مرکزی ، اجرای 4 بانده محور باباحیدر به مرکز شهرستان کوهرنگ و تسریع در روند احداث تونل های گردنه چری در بخش صمصامی و تاراز در بخش بازفت نیازمند تامین اعتبار ویژه می باشد.
وی تاکید کرد: تخصیص اعتبار مناسب به شهرداری ها و دهیاری های شهرستان بمنظور اجرای پروژه های عمرانی و زیر ساختی بدلیل فقدان درآمد پایدار و بازنگری و اجرای طرح های هادی روستایی مورد تقاضاست.
حبیبی با اشاره به آلودگی،کدورت و هدر رفت منابع آب شرب شهرستان کوهرنگ، افزود: تعویض ، بهسازی و توسعه شبکه آبرسانی روستائی و شهری بدلیل فرسوده بودن شبکه های آبرسانی شهرستان باید در دستور کار قرار گیرد.
ارتقای سیاسی برخی دهستان های شهرستان کوهرنگ و تبدیل شدن بخش بازفت به شهرستان باید در دستور کار قرار گیرد
رییس شورای اسلامی شهرستان کوهرنگ با اشاره به اینکه شهرستان کوهرنگ دارای شرایط اکولوژیکی ، ارتفاع از سطح دریا و بارندگی موثر می باشد، اذعان داشت: شهرستان کوهرنگ بدلیل داشتن اراضی و مراتع مستعد قابلیت تبدیل شدن به قطب تولید گیاهان داروئی می باشد.
حبیبی با عنایت به گستردگی شهرستان کوهرنگ ،کوهستانی و صعب العبور بودن اکثر مناطق ، تصریح کرد: خدمت رسانی بموقع ودر خور به مردم ، نیازمند تبدیل شدن و ارتقاء دهستان موگوئی،دهستان دشت زرین،دهستان بیرگان به بخش و بخش بازفت به شهرستان میباشد.
وی گفت: با توجه به شرایط ویژه اقلیمی شهرستان و فرصت محدود اجرای عملیات عمرانی و زیر ساختی بدلیل بارندگی و برودت هوا نیازمند تخصیص اعتبار در زمان مناسب و ابتدای فصل مساعد سال میباشد.
اختصاص امکانات جهت مقابله با شرایط بحرانی در شهرستان کوهرنگ مورد تقاضاست
حبیبی با توجه به سرشماری سال 95 و گذشت 7 سال از آمار گیری نفوس و مسکن و با توجه به نرخ بالای زاد و ولد شهرستان کوهرنگ، تاکید کرد: ورود گردشگر ، مهاجرت معکوس و افزایش 60 هزار نفری عشایر به شهرستان ، نیازمند افزایش اعتبارات و افزایش سرانه کالاهای اساسی خصوصا آرد می باشد.
وی با اشاره به اینکه شهرستان کوهرنگ تامین کننده 11درصد منابع آب شیرین کشور و نقش اساسی در توسعه پایدار چندین استان کشور منجمله خوزستان ،اصفهان،یزد و کرمان با تامین آب مورد نیاز صنعت ،کشاورزی و شرب این استانها را دارد، افزود: تخصیص 5 تا10 درصدی درآمد صنایع وکشاورزی استانهای مذکور به شهرستان کوهرنگ از خواست های بحق مردم و نیازمند بررسی و تصویب در هیات دولت میباشد.
حبیبی با اشاره به شرایط بحرانی شهرستان کوهرنگ، تاکید کرد: بحران سیل سال1398 ،زلزله سال 1400،سیل مرداد 1401 و بارش برف زمستان 1401 نیازمند تخصیص اعتبار به شهرستان کوهرنگ بمنظور تجهیز امکانات اورژانسی،بیمارستانی،هلال احمر ،تجهیزات راهداری و حمل ونقل جاده ای ،بیل مکانیکی ،آتشنشانی و کلیه امکانات مقابله و مدیریت بحران در 3 بخش بازفت ،صمصامی و مرکز شهرستان می باشد.
رئیس شورای اسلامی شهرستان کوهرنگ سایر مطالبات مردمی شهرستان را به شرح ذیل مطرح نمود:
- توجه جدی به شرایط بحرانی برخی روستاهای در معرض خطر رانش ،سیل و دیگر بلایای طبیعی
- ایجاد و تجهیز مراکز جامع سلامت ،خدمات درمانی در سطح شهرستان خصوصا مناطق دورافتاده و محروم.
- پایین بودن سرانه ورزشی در سطح شهرستان . - پیگیری بمنظور استفاده مردم شهرستان از خدمات طرح جوانی جمعیت که بدلیل بالا بودن نرخ زاد و ولد از خدمات مسکن،تسهیلات،زمین و ... محرومند.
- تخصیص اعتبار در حوزه فنی و زیر بنائی بخش کشاورزی.
- پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان ،دامداران و تولید کنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی
- پیگیری اخذ مجوزات احداث سرپناه عشایری و مرمت و بهسازی ایلراه های عشایری در سطح شهرستان .
- تامین تجهیزات و ماشین آلات مختص برفروبی شهرداری ها ،دهیاری ها و اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان.
- تامین و تخصیص اعتبارات سند توسعه شهرستان مصوب هیات محترم وزیران.
خبرنگار : پریسا موسوی