مشاور رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری: اگر شرح وظایفی که قانون برای شوراهای اسلامی مشخص کرده اجرا شود کارها فراتر از روز مرگی پیش خواهد رفت
يکشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳
آماره

قهرمان آماره گفت: شورا محلی است برا گفتمان متاسفانه به علت ترکیب نامتجانس اعضای شوراهای اسلامی کمیته ها و کمیسیون هایی در آنها شکل می گیرد که صرفا جنبه دوستی داشته و تخصص در آنها نیست .

به گزار ش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در جلسه بررسی تفاهم نامه فی مابین شورای اسلامی استان و دادگستری قهرمان آماره گفت شورا محلی است برا گفتمان متاسفانه به علت ترکیب نامتجانس اعضای شوراهای اسلامی کمیته ها و کمیسیون هایی در آنها شکل می گیرد که صرفا جنبه دوستی داشته و تخصص در آنها نیست .

مشاور رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری افزود افرادی هستند که شوراهای اسلامی را مشغول خود می نمایند و انها را به ورطه روزمرگی می کشانند لذا اگر شرح وظایفی که قانون برای آنها مشخص نموده تشریح گردد و در دستور کار قرار گیرد کارها فراتر از این روز مرگی پیش خواهد رفت.

وی اذعان داشت در حوزه های تخصصی و عمومی باید کلیه مسائل ریز توسط کارشناسان و متخصصان به شوراهای اسلامی دوره ششم در ده سرفصل قانون و مسائل حقوقی و غیره آموزش داده شود.

پایان پیام/

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی