
ابوالقاسم داداشلو گفت: روند اجرایی پروژه طرح ملی آبرسانی از ارس به دشت گلفرج و دشت هرزندات و یکانات به صورت جدی پیگیری نمی شود.فقط فاز اول این پروژه که آبرسانی به دشت گلفرج بوده اجرایی شده است.
ابوالقاسم داداشلو نماینده استان آذربایجان شرقی در شورای عالی استان ها در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استان ها عمده فعالیت استان متبوعش را در بحث آزمایش سرزمینی کشاورزی و دامداری عنوان کرد و اظهارداشت: شهرستان مرند نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نیست. تنها راه تحقق اشتغال پایدار در حوزه کشاورزی و دامداری و صنایع تبدیلی مرتبط با این شاخه می باشد.
وی گفت: استفاده از منابع کارای آبی موجود از جمله رودخانه مرزی ارس بایستی در نظر گرفته شود تا بتوان با ارائه طرح های آبرسانی آبی، بیشترین استفاده را از این منبع کرد.
نماینده استان آذربایجان شرقی در شورای عالی استان ها با بیان اینکه خوشبختانه سیاست گذاری و برنامه ریزی های متعددی در قالب مصوبات از سوی دولت و مجلس محترم در خصوص کانال کشی از آب رودخانه ارس صورت گرفته که از جمله آنها میتوان به طرح ملی آبرسانی از ارس به دشت گلفرج و دشت هرزندات و یکانات بوده که به عنوان یک اولویت جدی در توسعه منطقه است.
داداشلو در ادامه مطلب فوق با تاکید بر اینکه متاسفانه روند اجرایی و عملیاتی کردن این پروژه به صورت جدی پیگیری نمی شود افزود: فقط فاز اول این پروژه که آبرسانی به دشت گلفرج بوده اجرایی شده است. امروز نه تنها نقش اجرایی این فاز را در تثبیت روستاها شاهد هستیم بلکه باعث اشتغال جوانان منطقه در حوزه کشاورزی شده و بستر توسعه منطقه را هموار ساخته است.
وی با بیان اینکه فاز دوم و سوم این پروژه که آبرسانی به دشت هرزندات و یکانات بوده اجرایی نشده ابراز امیدواری کرد: با عنایت به اینکه نزدیک سی هزار روستایی در این منطقه ساکن هستند از دولت محترم و مسئولین کشوری و استانی انتظار داریم نسبت به اجرایی کردن فاز دوم و سوم این پروژه که مطالبه بر حق مردم منطقه بوده اقدام کنند؛ چرا که با عملیاتی شدن این پروژه نه تنها جلو مهاجرت این خیل عظیم روستائیان گرفته می شود بلکه بستر اشتغال آنان نیز محقق گشته و اثر مثبت خود را در توسعه و اعتلای منطقه و اقتصاد شهرستان ، استان و کشور به نمایش خواهد گذاشت.
انتهای پیام/2