وضعیت ورزش را در مدارس نامناسب دانست / وزارت ورزش و جوانان ورود كند
سه‌شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۰

سید حسن مقدسی وضعیت ورزش را در مدارس نامناسب دانست و گفت: ورزش در مدارس یک واحد درسی در مقطع متوسطه به دانش آموزان در نظر گرفته شده است که در مقایسه با دیگر کشورها مانند پاکستان که 8 ساعت است بسیار کم است.

سید حسن مقدسی وضعیت ورزش را در مدارس نامناسب دانست و گفت: ورزش در مدارس یک واحد درسی در مقطع متوسطه به دانش آموزان در نظر گرفته شده است که در مقایسه با دیگر کشورها مانند پاکستان که 8 ساعت است بسیار کم است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استانها، سید حسن مقدسی نماینده استان خراسان جنوبی درشورای عالی استانها در سی و یکمین اجلاس عمومی این شورا که با حضور معاون ورزش و جوانان برگزار شد اظهارداشت: با توجه به اینکه مدیریت یکپارچه شهری 23 وظیفه را به شوراها واگذار کرده است، رویکرد و نظر وزارت ورزش به این موضوع چه گونه است؟


وی درادامه سخنان خود وضعیت ورزش را در مدارس نامناسب دانست و گفت: ورزش در مدارس یک واحد درسی در مقطع متوسطه به دانش آموزان در نظر گرفته شده است که در مقایسه با دیگر کشورها مانند پاکستان که 8 ساعت است بسیار کم است.


نماینده استان خراسان جنوبی در شورای عالی استانها با بیان اینکه ورزش در مدارس کشورباید از لحاظ کمی و کیفی ارتقاء پیدا کند با اشاره به بحث استعداد یابی در مدارس تصریح کرد: وزارت ورزش و جوانان در این زمینه چه کارهایی انجام داده است و امیدواریم این وزارت خانه به این موضوع به خصوص در مدارس پایه ورود پیدا کند.


انتهای پیام/

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی