نایب رئیس شورای اسلامی شهر رامهرمز از ثبتنام 25 نفر برای تصدی پست شهرداری این شهر خبر داد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر رامهرمز از ثبتنام 25 نفر برای تصدی پست شهرداری این شهر خبر داد.
محمد علی امیری اظهار کرد: در 24 خرداد ماه که چهارمین دوره انتخابات شورای شهر برگزار شد مردم بار دیگر با رای اعتماد به منتخبان خود حماسهای سیاسی آفریدند.
وی افزود: بر اساس قانون شوراها باید منتخبان بر طبق وفاق ملی و بدون هرگونه قومیتگرایی برای انتخاب شهردار تصمیم بگیرند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر رامهرمز تصریح کرد: با توجه به ثبت نام 25 نفر برای تصدی پست مهم شهرداری ضروری است که طبق ضوابط عمل کرده و عجله به خرج ندهیم.
وی همچنین عنوان کرد: شهردار منتخب باید در بخش مبلمان شهری، فضای سبز، حمل و نقل عمومی و مراکز فرهنگی و اجتماعی شناخت کامل داشته باشد.
امیری ادامه داد: نقطه عطف کار شورا انتخاب شهردار است و در انتخاب شهردار باید مسائل سیاسی، جناحی و قومی را کنار گذاشت.
وی در ادامه خواستار همکاری مردم با شورای اسلامی رامهرمز شد و گفت: ما بدون همکاری مردم و تعامل با همدیگر راه به جایی نمیبریم و ضروری است که همیشه مردم را در کنار خود ببینیم.
امیری در پایان خاطرنشان کرد: شورای جدید باید با مدیریتی منطقی و آرام و بیشتر با نگاه اجتماعی و خدماترسانی به حل مشکلات مردم بپردازد زیرا که ما با شعار «با عزمی راسخ برای خدمت به شهرمان» آمدهایم.