انتخاب شهردار ناكارآمد خیانت به شهروندان است
شنبه ۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۰

معاون اجرایی و اداری شورای اسلامی استان خراسان شمالی : مسأله انتخاب شهردار ، موضوعی نیست که اشتباه بردار باشد ....

معاون اجرایی و اداری شورای اسلامی استان خراسان شمالی اظهار داشت : اعضای شورای دوره چهارم باید در انتخاب شهردار دقت کرده و حزب گرایی و منافع فردی و گروهی را کنار بگذارند.
محمد رمضانی اظهار داشت : انتخاب شهردار ضعیف و ناکارآمد خیانت به مردم و انتخاب شهردار توانمند خدمت به مردم است. اعضای دوره جدید باید به یاد داشته باشند که مهمترین مشکلات دوره سوم شوراها اختلاف سلیقه و خودکامگی برخی از اعضا بود اما مسأله انتخاب شهردار ، موضوعی نیست که اشتباه بردار باشد .
رمضانی گذشت چندین دوره از عمر شوراها را  فرصت خوب و مناسبی برای کسب تجربه دانست و گفت : دوره چهارم دیگر دوره آزمون و خطا نیست .اعضای شورای جدید باید با بررسی و آسیب شناسی نقاط ضعف و قوت دوره قبل نقطه عطفی برای دوره جدید ایجاد کنند.
معاون اجرایی و اداری شورای اسلامی استان در پایان تمامی مسئولان ،کارگزاران و اعضای شوراهای اسلامی را به خدمتگزاری به مردم در سایه چتر ولایت فقیه دعوت کرد افزود : تنها راه پیشرفت و توسعه حرکت حول محور ولایت فقیه است .
اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی