انتخابات شوراها وارد مباحث سیاسی نشود
سه‌شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۰

رییس شورای اسلامی شهر شهریار پیشنهاد داد که انتخابات شوراها با انتخابات ریاست جمهوری که انتخابات گسترده با جنبه سیاسی است، برگزار نشود.

رییس شورای اسلامی شهر شهریار پیشنهاد داد که انتخابات شوراها با انتخابات ریاست جمهوری که انتخابات گسترده با جنبه سیاسی است، برگزار نشود.
سید جواد درخشان در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استانها با بیان این مطلب گفت: ما شوراییان با تجمیع انتخابات در کشور موافق هستیم چرا که با تجمیع انتخابات هم از نظر زمان وهم از لحاظ هزینه صرفه جویی خواهد شد و همچنین نقش مردم در انتخابات پررنگ تر از گذشته می شود.
 وی با مثبت بودن فلسفه تجمیع انتخابات ادامه داد: با فراهم آوردن این مهم ،دیگر نیازی نیست تا هر سال تدارک برگزاری یک انتخابات در کشور دیده شود.
رییس شورای اسلامی شهر شهریار با بیان اینکه تجمیع انتخابات شوراها با ریاست جمهوری ،این نهاد را در بعضی از شهرها تحت شعاع خواهد برد، گفت:برخی از شهرها بافت بومی دارند و مردم به صورت قومی، گروهی، محله ای و خانوادگی در صحنه انتخابات حضور پیدا می کنند و این کاندیدا حمایت خواهند کرد.
وی در خاتمه خواستار تجمیع انتخابات شوراها با سایر انتخابات همچون مجلس شورای اسلامی یا مجلس خبرگان رهبری شد تا این انتخابات جنبه سیاسی پیدا نکند.

الهام صمدی/12/10/91
 13:55:45 ب.ظ

 

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی