رئیس کمیسیون حمل ونقل عمومی شورای شهر رشت:توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی از راهکارهای برون رفت از مشکلات ترافیکی است
سه‌شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۸

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر رشت گفت:یکی از راهکارهای برون رفت از مشکلات ترافیکی توسعه‏ی ناوگان حمل و نقل عمومی است.

خبرگزاری شوراها-رشت:رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر رشت گفت:یکی از راهکارهای برون رفت از مشکلات ترافیکی توسعه‏ی ناوگان حمل و نقل عمومی است.

به گزارش خبرگزاری شوراها،محمدرضا قاسمی افزود:در این راستا با دعوت از مدیرعامل سازمان تاکسیرانی به بررسی برنامه‏ها و فعالیت‏هایی که تاکنون در این مجموعه به انجام رسیده پرداختیم.

وی یکی از سیاست‏های سازمان تاکسیرانی پس از سهمیه بندی سوخت را ساماندهی خودروهای شخصی درون شهری عنوان کرد و اظهار داشت:با ساماندهی 4هزار و 406 دستگاه خودروی شخصی،ورود 2 هزار و 649 دستگاه ماشین شخصی به ناوگان عمومی و با احتساب 2 هزار و 492 دستگاه تاکسی هم اکنون 5هزار و 141 خودرو جهت انتقال شهروندان در سطح شهر فعال است و با ورود 2 هزار تاکسی در آینده این رقم افزایش قابل ملاحظه‏ای می‏یابد.

قاسمی گفت:هم اکنون 134 آژانس مسافربری درون شهری با به کار گیری 1678 راننده زیر نظر تاکسی‏رانی فعال هستند .علاوه بر این با صدور مجوز لازم هم اکنون دو مجموعه مسافربری با تاکسی‏های بی سیم نیز در حال سرویس دهی به شهروندان عزیز می باشند.

وی نصب تاکسیمتر در تاکسی‏های خطوط ترمینال،فرودگاه،بیمارستان رسول اکرم "ص" و تاکسی‏های بی سیم را در فاز اول،موفق ارزیابی کرده و از اجرای طرح تبلیغات بر روی تاکسی‏های رشت‏ در آینده‏ای نزدیک برای اولین بار در سطح کشور خبر داد.

قاسمی برگزاری آزمون هفتگی شهرشناسی،برگزاری جلسات مستمر کمیته‏ی انضباطی،اجرای طرح اتوماسیون اداری،تبدیل به احسن تاکسی‏های فرسوده،کد بندی تاکسی‏ها با همکاری کارشناسان حوزه‏ی راهنمایی و رانندگی،ایجاد وب سایت سازمان و اختصاص ایستگاه CNG تازه آباد به تاکسی ها را از دیگر اقدامات سازمان تاکسی رانی عنوان کرد.

وی یادآور شد:با توجه به اینکه سرویس دهی خودروهای عمومی در اولویت کاری شهرداری است دو سر نازل در ایستگاه دولت آباد و دو سر نازل در نخودچر نیز به تاکسی‏ها اختصاص یافت.

قاسمی ساماندهی ایستگاه‏های تاکسی،طراحی لباس فرم برای رانندگان تاکسی،ساماندهی رینگ مرکزی شهر،منوط نمودن خرید و فروش خودرو به معرفی پارکینگ و نصب GPS بر روی تاکسی‏ها را از دیگر برنامه‏های سازمان دانست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارسیدن ایام نوروز و ورود مسافران به این خطه از شهردار رشت خواست توقف دپوی زباله در پشت محوطه‏ی ترمینال و انتقال زباله‏هایی که تا کنون در آن محل انباشت شده را هرچه سریع‏تر پیگیری نماید.

قاسمی همچنین بر لزوم پیگیری برخی موارد مطروحه در صحن شورا از جمله رسیدگی به تخلفات کارخانه‏ی کود آلی تأکید کرد.

 

اخبار برگزیده
آخرین مطالب
شبکه های اجتماعی