رئیس کمیسیون توسعه و عمران شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اقدام مناسب شهرداری تهران در ساخت و تجهیز اتاق مدیریت بحران شهر تهران این مکان را الگویی مناسب برای دیگر کلانشهرهای کشور دانست.
خبرگزای شوراها-مرکز:رئیس کمیسیون توسعه و عمران شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اقدام مناسب شهرداری تهران در ساخت و تجهیز اتاق مدیریت بحران شهر تهران این مکان را الگویی مناسب برای دیگر کلانشهرهای کشور دانست.
به گزارش خبرگزاری شوراها،حمزه شکیب با بیان اینکه در ساخت مرکز فرماندهی و ستاد مدیریت بحران شهر تهران تمامی مباحث ایمنی و فنی لحاظ شده است،گفت:باید در دیگر کلانشهرهای کشور نیز مطابق الگویی که هم اکنون از سوی شهرداری تهران اجرا شده ساخت اتاقهای مدیریت بحران در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به لزوم ایمن بودن سازه ستادهای مدیریت بحران و به کارگیری آخرین فناوریهای روز،خاطرنشان کرد:در زمان بحران افرادی که مسئولیت مدیریت آن را برعهده دارند باید خود در مکانی این کار را انجام دهند که آسیبپذیری آن در حد صفر باشد و امکانات آن نیز در آن محل به گونهای باشد تا امکان دسترسی به عوامل و فرماندهی جهت امداد و نجات و عوامل دیگر فراهم باشد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به طراحی و ساخت مرکز فرماندهی و ستاد مدیریت بحران شهر تهران گفت:این سازه مکان بسیار مناسبی برای فرماندهی، کنترل و هدایت تیمهای فرماندهی و امدادی در زمانهای بحرانی است و به لحاظ ایمنی و تجهیزات نیز در سطح بسیار بالایی قرار دارد.
رئیس کمیسیون توسعه و عمران شهری شورای اسلامی شهر تهران اظهار امیدواری کرد تا ساخت چنین مکانهایی علاوه بر کلانشهرها در دیگر مناطق تهران نیز انجام شود.